Hírek Hőszivattyú információk Hőszivattyú telepítés

Nem halogathatjuk tovább az épületeink felújítását

(forrás: portfolio.hu)

Két éven át tartó tárgyalások után az Európai Parlament és a Tanács is elfogadta az új Épületenergetikai Irányelvet. Nem véletlen, hogy erre ilyen sokat kellett várni. Az irányelv ambiciózus célt tűzött ki: 👉 a 2050-re széndioxid-kibocsátás mentes épületállomány elérését.

Sőt, 👉2030-tól már csak olyan lakóépületet lehet építeni, amelyek nagyon alacsony széndioxid-kibocsátásúak vagy kibocsátásmentesek és az energiát lokális megújuló forrásból kell biztosítani, napelemet is használva.

Ezek miatt óriási energetikai fejlesztést vár el az épületszektorban. Most a tagállamokon a sor, hogy az irányelvet átültessék, amire ugyan két évük van, de a nagyratörő célok miatt a megvalósítást már holnap el kell kezdeni.

További részletek erről a portfolió cikkében:

https://www.portfolio.hu/ingatlan/20240418/lejart-a-varakozasi-idonk-nem-halogathatjuk-tovabb-az-epuleteink-felujitasat-681319

👉 Ennek kapcsán azonban az már tisztán látszik, hogy a nemrég beharangozott Otthonfelújítási támogatás, bár lehetőséget ad arra, hogy a felújítást kondenzációs 🔥 kazánnal oldják meg, de rövid-középtávon mégis inkább érdemes a felújítás kapcsán a ✅ hőszivattyús fűtési rendszer kiépítését megfontolni.

Váltsa ki Ön is otthona fűtését-hűtését és melegvíz ellátását hőszivattyúval!

Hőszivattyús fűtő-hűtő rendszerek, padló és mennyezeti fűtő-hűtő rendszerek, épületgépészeti kivitelezés egy kézben az OkosHőszivattyúnál.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN!

Munkatársunk még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon felveszi Önnel a kapcsolatot.