Hőszivattyú referencia munkák Referenciák

#334 – Levegő-víz hőszivattyú telepítés Zombán

#334 – Levegő-víz hőszivattyú telepítés Zombán

Munka: Levegő-víz hőszivattyú telepítés

Rendszer: Levegő-víz hőszivattyú

Hőszivattyú teljesítmény: 16kW

Hőszivattyú típusa: Sprsun 16kW

🌟 Nagy örömmel és büszkeséggel osztjuk meg veletek legújabb referenciánkat Zombáról!

Melinda és Tibor egy régi családi örökséget, egy közel 250 négyzetméteres 🏠 házat újítanak fel és lehetőséget kaptunk arra, hogy részt vegyünk ebben az izgalmas projektben.

 

A ház felújítása során számos kihívással szembesültünk, de a végeredmény minden áldozatot megért. A padlófűtés kiépítése és a hűtő-fűtő fan-coil készülékek beszerelése mind-mind a kényelmet és a modernitást szolgálta. Azonban a legnagyobb változás az volt, hogy egy 16 kW teljesítményű levegő-víz rendszerű 🌀 hőszivattyúval is felszereltük a házat.

Ez a döntés nemcsak az 💡energiahatékonyságot és a 🌿fenntarthatóságot szolgálta, hanem a komfortérzetet is. Melinda és Tibor korábban egy új, vegyes tüzelésű 🔥 kazánt próbáltak ki, de hiába próbálkoztak, sosem érték el azt a melegséget, amit szerettek volna otthonukban érezni. A hőszivattyú azonban már az első éjszaka alatt megmutatta erejét, és olyan egyenletes meleget biztosított, amelyről korábban csak álmodtak.

Öröm és elégedettség az, amit Melinda és Tibor éreztek, ahogy búcsúztak a hideg időktől és üdvözölték a kényelmes meleget. Az azonnali hatás és a hosszú távú előnyök mind a tulajdonosok elégedettségét szolgálják.

👏 Szeretnénk köszönetet mondani Melindának és Tibornak, hogy minket választottak, hogy részt vehettünk ebben a különleges utazásban. Reméljük, hogy az általunk végzett munka hosszú éveken át hozzájárul majd otthonuk kényelméhez és boldogságához.