Hőszivattyú referencia munkák Referenciák

#335 – Levegő-víz hőszivattyú telepítés Hartán

#335 -Levegő-víz hőszivattyú telepítés Hartán

Munka: Levegő-víz hőszivattyú telepítés

Rendszer: Levegő-víz hőszivattyú

Hőszivattyú teljesítmény: 9kW

Hőszivattyú típusa: Sprsun 9kW

Nemrég Kalocsa közelében található Harta településen jártunk, ahol egy különleges megbízást teljesítettünk. Tibor és felesége kerestek meg minket, hogy szereljünk be egy 9 kW teljesítményű 🌀 hőszivattyút az otthonukba.

A ház mérete 100 m², azonban kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, így egy ilyen teljesítményű hőszivattyú is elegendő volt a hatékony fűtéshez. Az ingatlan padlófűtéssel van ellátva, ami a hőszivattyúval kombinálva optimális megoldást nyújt a hideg téli hónapokra.

Korábban a házban három különböző hőtermelő rendszer működött: 🔥 gázkazán, 🔥 vegyes tüzelésű kazán és ⚡ elektromos kazán. Az új hőszivattyú telepítésével sikerült kiváltanunk mindhárom korábbi rendszert, így jelentősen egyszerűsítettük és modernizáltuk az ingatlan fűtését.

Az igazi áttörés azonban az, hogy a tetőn ☀️ napelemek vannak telepítve, így a hőszivattyú működtetéséhez szükséges 🔌 energiát a napelemek által termelt villamos energia biztosítja. Ez azt jelenti, hogy innentől kezdve a fűtés teljesen ingyenessé válik a család számára, hiszen a megújuló energiaforrások révén az energiaköltségek minimalizálódnak.

Ez a projekt nemcsak a ♻️ fenntarthatóság szempontjából jelentős, hanem a 🌱 környezetvédelem és a hosszú távú 💰 költséghatékonyság terén is. Örömmel tölt el bennünket, hogy hozzájárulhattunk Tibor és családja otthonának korszerűsítéséhez és 💚 zöldebbé tételéhez.

👏 Köszönjük a bizalmat és a megbízást! Reméljük, hogy munkánkkal hozzájárulhattunk ahhoz, hogy Tiborék még kényelmesebben és gazdaságosabban élvezhessék otthonukat.